sâmbătă, 19 martie 2011

Femeia

...e mai puternica decat credeti voi barbatii,femeia are un dar aparte de a trece peste toate greutatile vietii.
Femeia este minunata, atunci cand este fericita, e cea mai frumoasa din lume, e loiala,iubitoare. Cea mai frumoasa femeie din lume este cea pe care tu o iubesti si la randul ei,ea te iubeste pe tine.
Femeia stie care ii sunt atributiile in orice loc s-ar afla, femeia trebuie sa fie o adevarata doamna in societate, o buna gospodina in casa si o tarfa in pat,da!
Femeia intr-o relatie....trebuie sa stie sa acorde libertate,posesivitatea ii goneste pe barbati,posesivitatea e prea mult spus,nu trebuie iubiti mai mult decat necesar,ea trebuie sa stie unde sa se opreasca,iar daca nu acorda acea iubire dupa care si barbatii suspina(desi nu recunosc), vor veni reprosurile, barbatilor nu le e bine nici cu iubire,nici fara, nici cu femei,dar nici fara ele...Femeia cand iubeste iarta,iarta o data,de doua ori, nu tine cont,poate ierta orice,mai putin faptul ca ai respins-o. Femeia stie sa faca barbatul de langa ea sa se simta stapanul lumii,femeia de langa tine e oglinda ta,iar in spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie, femeia este sufletul bărbatului, lumina care îl călăuzeşte. Femeia este gloria.
Ea e cea care nu spune nicodata nu,e acolo cand ai nevoie de ea,ea e cea de care barbatii se folosesc,apoi tot ea e cea care tine la el si tot ea e cea care singura stie sa treaca peste greutati,singura trece peste orice obstacol,femeia stie sau trebuie sa inteleaga ca doar persoana ei este prioritatea sa nr.1.
Ea,femeia,este al cincilea anotimp....Nu, nici nu poţi găsi cuvântul potrivit, e jumătatea galantă a speţei umane şi nimic altceva.
Fiecare femeie este unica, desigur sunt asemanatoare prin fapte,vorbe,,trasaturi,dar niciuna nu e la fel. Multi barbati ar da orice sa inteleaga femeia,dar chiar aici ei comit ea mai mare greseala,pentru ca femeia nu trebuie inteleasa,ci iubita....Ea e cea care te enrveaza cu obiceiurile ei stresante,de a sta ore in sir la baie,iroseste bani pe machiaje,haine,

pierde toata ziua la shopping,cu prietenele ei, te pupaceste toata ziua,te suna sa vada daca ti-e bine,dar tot ea e cea care te asteapta la sfarsitul zilei obositoare cu bratele deschise,iar tu o iubesti iar...
E atat de pacat ca-n lume sunt fel si fel de specii care doar profita de pe urma ei,intentionat sau nu,o fac...cel mai de pret lucru pe care il are femeia e sufletul, El il ia nestiind vreodata cat e de greu sa "prepari" unul inapoi...Femeia trebuie pretuita!
Sunt mandra ca sunt femeie!

P.S. : femeia stie sa si uite!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce frumos...

Marco Headurtt spunea...

Femeia, oare poti sa explici de ce face ce face, fara sa o intelegi?

Ciarnau Alexandra-Claudia "O parte din mine" spunea...

Ce face femeia,nu face pentru a fi neinteleasa...e un dar aparte al ei, tocmai de aceea suntem atat de diferiti,femeile de barbati..femeia e un mister,daca nu ar fi asa,nici interesul pentru femei nu ar fi asa mare,lasand la o parte alte nevoi...cum am mai spus,femeia nu trebuie inteleasa,nici ea nu se intelege de multe ori pentru ca ea actioneaza mai mult sufleteste,asta e polul vostru opus si de asta de multe ori nu puteti intelege,ma repet, nu trebuie inteleasa femeia,ci iubita.

Marco Headurtt spunea...

Asta cand ne lasa sa le iubim. Uneori e greu sa iubesti o femeie, dar de multe ori merita efortul